Belföld

Eszement magyarázatot adott a lopásra a klíma tolvaj

Majdnem bejött a klima tolvaj magyarázata. Azt hitték már nem kell senkinek a 23 darab klima ezért vitték el. A baj csak az, hogy az elcsent légkondicionálók egy telephelyre voltak letárolva, ahol kerítés is van, ez nem tűnt fel a tolvajoknak. Az egyik elkövetőt H.Rolandot még keresik az újpesti nyomozók, aki látja az hívja a rendőröket.

Május 16-án egy IV. kerületi telephelyről 10 bel-, illetve 13 kültéri klímaberendezést loptak el. Az újpesti zsaruk a lopás kapcsán két férfit azonosítottak be. Az egyik feltételezett elkövetőt, a 37 éves V. Józsefet a hatóságok június elsején XVII. kerületi lakásán fogták el, majd lopás bűntette elkövetésének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, végül őrizetbe vették.

V. József a vallomásában meglepő módon azzal védekezett, hogy ő csak a barátjának segített pakolni, mert azt hitték, azért voltak kipakolva a használt berendezések, mert már nem működnek – írja a police.hu.

A megmosolyogtató magyarázatnak azonban van egy kis hibája. A klímák egy cég telephelyén voltak lerakva, azaz nem az utcán és nem máshol. pechükre pedig lomtalanítás sem volt a környéken.

A feltételezhető másik tolvaj, H. Roland, akit továbbra is keresnek az újpesti nyomozók. Feltehetőleg hamar meg lesz ő is. Nagy kérdés ő mit fog mondani ? Ő az elfogott barátjának segített, mert azt hitte, hogy az övé ? VAgy ő csak megakarta javítani a legkondikat ezért vitte el ? Ez mondjuk hihetőbb lenne.

( Predrag M.)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52