Kultúra

Kozsó ügyében jogerős lett az ítélet

Nincs tovább. Kozsó régóta húzódó áramlopási ügyében nincs több tárgyalás, tanúk meghallgatása, bizonyítás, mert az ítélet jogerős.

Az énekest még április 14-én ítélte el a bíróság, bűnösnek találták a zenészt nagyobb értékre elkövetett lopás és a felbujtóként elkövetett bélyeghamisítás vádpontokban. Akkor az ügyészség elfogadta az ítéletet, ám Kozsó ügyvédje három nap gondolkodási időt kért, mivel egyeztetnie kellett az énekessel, aki nem jelent meg a tárgyaláson.

Mint ismeretes 2013 nyarától a Zöld Teknős Barlangja nevű teaházban a zenész megbízásából ismeretlen személy átalakította a villanyórát, amivel több mint 1 millió 700 ezer forint kárt okoztak a szolgáltatónak. A történetre úgy derült fény, hogy Kozsó egyik volt alkalmazottja jelentette a csalást, aki később tanúskodott is a tárgyaláson.

Kozsónak kétmillió forintot kell fizetnie az ítélet értelmében.

(Balu)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52