Életmód

Brutális mennyiségű páncéltörő rakéta érkezett Ukrajnába

Több ezer páncéltörő rakétát küldött Anglia az ukrán katonáknak. A brit védelmi minisztérium segítsége komoly lépés, hisz négyezer harcijárműt tudnak majd semlegesíteni az ukrán katonák. A hadiutánpótlás már meg is érkezett Ukrajnába.

Négyezernél is több tankok ellen is alkalmas páncéltörőt adott Nagy-Britannia az ukrán haderőnek – közölte a brit védelmi minisztérium kedden Twitteren.

A minisztérium a bejelentés mellett reagált egy olyan információra is, amit orosz álhírnek minősítettek. Mint írták, a híresztelésekkel szemben Nagy-Britannia elegendő fegyveres erővel rendelkezik, amivel mind saját magát meg tudja védeni, mind pedig a NATO-kötelezettségvállalását teljesíteni tudja.

Érdekes, hogy az orosz hírszerzés így lemaradt ezen infóról és az orosz szuperfegyverekkel nem tudták a külföldi katonai szállítmányt megsemmisíteni.

( Németh A.)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52