Belföld

Az ukrán hősök előtt is tisztelegtek a szovjet emlékműnél

Március 15-e alkalmából akciózott a Momentum a Szabadság téren. Az 1848-as szabadságharc emléknapján az ukrán hősök elött tisztelegtek, épp a szovjet emlékműnél.

“Dicsőség a szabadságért küzdő ukrán hősöknek!” – az állt azon a molinón, amivel kedd reggel a Momentum aktivistái a Szabadság téri szovjet emlékműnél fotózkodtak.

A párt a Facebook-oldalán arról írt, hogy a magyarok pontosan tudják, hogy milyen az, amikor az oroszok könyörtelenül egy nép, egy ország függetlenségére törnek, és hogy “március 15-én minden magyar pontosan átérzi, hogy milyen is az, amikor katonák tiporják földbe egy nemzet akaratát és amikor a saját népünk szabadságáért kell kiállnunk minden lehetséges eszközzel”.

(cst)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35