Kultúra

Putyin viaszbábúja nem kívánatos lett

A Grévin Múzeum vezetése a háború elleni tiltakozásként eltávolította az orosz Vlagyimir Putyin elnök 2000-ben készült viaszmását. Ismeretlenek megrongálták.

Yves Delhommeau, a múzeum igazgatója a France Bleu rádiónak elmondta, hogy korábban sosem volt példa arra, hogy egy figurát a jelenlegi történelmi események miatt kell, hogy eltávolítsanak. Putyin ezzel is történelmet írt.

Tekintettel a történtekre, mi és a munkatársaink nem akarjuk, hogy minden nap javítanunk kelljen a haját és a megjelenését. Talán Zelenszkij elnök veszi át Putyin helyé, hisz hős lett az ukrán elnök, amiért ellenállt, és nem menekült el a hazájából. Tökéletes politikus és elfoglalhatja a helyét a történelem nagyjai között – mondta Delhommeaut.

Putyin elnök viaszmását 2014-ben is megrongálták, igaz akkor helyre pofozták.

( Balu)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52