Bulvár

A horror regények írója Stephen King is Ukrajna mellett

A világhírű írónak sem tetszik az orosz megszállás Ukrajnában. A 71 éves Stephen King kifejezte a véleményét az értelmetlen háborúról és egy fotót is posztolt magáról.

„Általában nem posztolok magamról képeket, a mai nap azonban kivétel” – írta Twitter-oldalán hétfő este a horrorműfaj legolvasottabb szerzője, az idén hetvennégy éves Stephen King.

A negyven nyelven olvasható regényeket jegyző író egy olyan fotót csatolt, amelyen ő is látható egy olyan pólóban, amire az van írva, hogy Kiállok Ukrajna mellett. Ápoló emellett sárga -kék színben pompázik. Azaz Ukrajna nemzeti színeiben.

Az író 6,6 millió követővel rendelkező Twitter-oldalán az elmúlt napokban többször is átvett, vagy épp tett közzé saját gondolatokat.

( Predrag )

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35