Belföld

Ronaldinho is beszállt a kampányba

Ronaldinho is beszállt a választási kampányba.A világhírű focista Instagram oldalán osztotta meg, hogy ő bizony Gattyán Györgynek és pártjának szurkol a tavaszi magyar választásokon.

Ronaldinho egy rövid videóban, napszemüvegben üzent követőinek, külön megszólítva Gattyán Györgyöt, a Megoldás Mozgalom elnökét és a párt alelnökét, Huszár Viktort.

Ronaldinho a videójában az alábbiakat mondja:

“Kedves barátaim, Gyuri és Viktor!

Ti igazi világképek vagytok a világszerte, mint sportvezetők”

Minket a sport szeretete jóbarátként összehozott.

Én most is veletek vagyok, s biztosítalak benneteket minden támogatásomról.

Hatalmas ölelés és sok sikert a MEMO-val!”

Nos Gattyán ezen neves támogatóval feltehetőleg jó pár szavazatot fog begyűjteni és lehet, komoly meglepetést fog okozni a választásokon és lehet pár képviselője be is jut a Parlamentbe.

Mint ismeretes Gattyán Györgyhöz az ellenzék hozzá sem szól, úgy tesznek mintha nem is lenne a Megoldás Mozgalom. Mondjuk érthető is a nagy ellenzéki összefogás negatív hozzáállása Gattyánhoz , hisz a magyar milliárdos sem Gyurcsányt, sem a feleségét nem szívesen látná a politikában .

( Nagy A.)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52