Belföld

Előzetesbe került a kegyetlen szemkinyomó

Előzetesbe került az a kegyetlen férfi, aki kinyomta ex-szerelmének a két szemét bosszúból Kemecsén. Gy.Attila ellen szó szerint hajtóvadászat indult és horogra is akadt Hencidán. A kegyetlen rémtett elkövetője ugyan bocsánatot kért a bíróságon, de szörnyű tette következtében exe egy életre vak lett és sokra nem megy a 22 éves hölgy egy bocsival.

Elfogták a rendőrök azt a Gy. Attilát, aki bosszúból kinyomta a volt barátnője szemét Kemecsén, miután a 22 éves lány nem akart kibékülni vele. Az emberölés kísérlete miatt körözött férfit Hencidán fogták el.

Lipők Sándor, Kemecse polgármestere a közösségi oldalán tudatta, hogy a rendőrség elfogta a brutális bűncselekménnyel gyanúsított férfit, akinek az elszámoltatása jelenleg is tart.

A rendőrség valóságos hajtóvadászatot indított, és nemzetközi elfogatóparancsot adott ki az egészen rettenetes bűncselekmény elkövetésével gyanúsított hencidai férfivel szemben. A család épp tévét nézett szombat este, amikor a férfi elkövette a borzalmakat.

Gabi egyik szeme az arca előtt lógott, a másikat csak másnap találta meg a fűben az egyik szomszéd. Attila megérdemelné, hogy ugyanúgy szenvedjen, mint a testvérem. A védekezésképtelen húgomat még végig is húzta a földön, méghozzá arccal lefelé. – nyilatkozta a lány testvére, Roland.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a legfrissebb közleményében megerősítette, hogy a 22 éves lány mind a két szemét elvesztette, ezzel maradandó fogyatékossággal járó sérülést szenvedett.

Az elfogással kapcsolatban azt közölték, hogy berettyóújfalui kollégáik egy hencidai ingatlant ellenőriztek csütörtökön, miután tudomásukra jutott, hogy az emberölési kísérlet miatt körözött 33 éves férfi ott bujkál.

Átkutatták a házat, és a férfit egy szekrény mögött, a pokrócok alatt találták meg. A férfi ellen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya aljas indokból vagy célból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete miatt folytat büntetőeljárást.

A nyomozás adatai szerint a férfi február 5-én este Kemecsén felkereste volt barátnőjét, akit megöléssel fenyegetett, és olyan súlyosan bántalmazta, hogy a nő mindkét szemét elvesztette.A szabolcsi egyenruhások Gy. A.-t már át is vették a Hajdú-Bihar megyei kollégáiktól, és Nyíregyházára szállították. A férfi elszámoltatása és kihallgatása folyamatban van. Sőt a bíróság egyértelműen el is rendelte a kegyetlen rémtett elkövetőjének az előzetes letartóztatását.

Resán Dalma, a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője az MTI-vel azt közölte, hogy a Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását. A végzés végleges.

Magyarországon sokféle bűnügy történt már, volt, hogy szerelemféltésből gyilkoltak, vagy vertek agyon hölgyeket. De ilyen esetre mi nem emlékszünk, hogy valaki kinyomja volt szerelmének a szemeit. Sokkoló. Sőt érdemes volna megvizsgálni az elméjét egy ilyen elkövetőnek.

(Csákány)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52