Bulvár

Megmutatta a miniszterelnök miképp kell profin disznót pörzsölni

Besegített a disznóvágásba a miniszterelnök. Orbán Viktor profin pörzsöli a malacot ez tény és mint kiderült a Csongrád megyei fiatal politikus társának Mihállfy Bélának segített be.

Meg volt az idei első disznóvágása Orbán Viktor miniszterelnöknek. A kormányfő csizmában, mellényben rendesen profin felkészülve ténykedett.

Csongrád megyében, Öttömösön pörzsöli a disznó a miniszterelnök. Mint a közösségi oldalán írja, ez az első disznóölése az évben. Mihállfy Bélának segített Orbán Viktor, aki egyébként a Csongrád-Csanád megye 2. számú választókörzetében a kormánypártok jelöltje lesz április 3-án, az országgyűlési választásokon.

Mihállfy is megosztotta a nem hétköznapi képet, és örült a meglepetés segítségnek.

Hát igen jól jön a házhoz néha egy profi.

(Csákány)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35