Belföld

Rejtélyes zuhanás és halál a fehérvári oktató kórházban

Súlyos tragédia történt csütörtökön kora délután a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház szakrendelő intézetének épületében. Eddig tisztázatlan okok miatt egy férfi leesett vagy épp levetette magát valamelyik emeletről.Az ügyben a rendőrség viszgáldóik.

Nem tudni pontosan hanyadik emeletről de lezuhant egy ember a Fejér Megyei Szent György Oktató Kórházban. Az ügyben a rendőrség helyszínel, és nyomoz, ezért órákig biztonsági őrök állták el a lépcsőházba induló mit sem sejtő betegek útját.

Így nem tudni, egy a férfi leesett-e véletlenül vagy pedig a mélybe vetette magát. Azt sem tudni, hogy mi volt az esetleges motivációja.

Ami biztos, hogy a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház ambuláns ellátására érkező férfibeteg a mai napon kora délután – eddig tisztázatlan körülmények között – a lépcsőházban, feltehetően felsőbb emeletről a földszintre vetette magát, aki az esés közben szerzett súlyos sérülések következtében elhunyt. A Kórház a rendőrséget értesítette, a helyszínelés és az eset kivizsgálása jelenleg is tart.-írta a kórház közleményében.

(cs)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52