Gyerekvilág

Vannak gyerekek, akiknek nem adatott meg, hogy családi körben ünnepeljék a karácsonyt

Árva kamaszoknak okoztak örömet egy szerény kis karácsonyi menüvel a szcientológia egyház önkéntes lelkészei egy fővárosi gyermekotthonban.

Egy budapesti gyermekotthon vezetője kereste meg a szcientológia önkéntes lelkészeket, hogy egy korábbi alkalomhoz hasonlóan újra támogatást kérjen tőlük a gyermekek számára.

Azok a problémás tinédzserek, akik a gyermekotthonban élnek, nem kerültek nevelőszülőkhöz, és bizony nehezen élik meg a karácsonyt. Az intézmény vezetője úgy gondolta, megérdemlik a bentlakók, hogy legyen egy jó karácsonyuk, még ha nincs is családjuk – és ebben az önkéntes lelkészek teljesen egyetértettek vele, ezért egy nappal az ünnep előtt minden hozzávalót leszállítottak nekik a gyermekotthonba. A töltött káposztához szükséges alapanyagokon kívül vittek bejglihez valókat is, továbbá üdítőket, édességeket, és meglepetésként még ajándék kozmetikumokat is szállítottak a gyerekeknek.

Az adományok lehetővé tették számukra, hogy egy bőséges vacsora és ajándékok mellett ünnepelhessenek. Ezáltal – bár szülő és család nélkül – mégis úgy érezhették a gyermekotthon lakói, hogy velük is törődik valaki karácsonykor.

( TE)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52