Autó-motor

Villamos alagútban kötött ki egy autós

Bekrepált a GPS-e és a villamos alagútba ment egy piros színű Hyundai a fővárosi Clark Ádám téren. A személyautó fel is akadt a sínekre úgy mentették ki.

A Baleset-info úgy tudja, hogy a sofőr nem ismerte a várost, és GPS-szel közlekedtek, amely elmondásuk szerint a villamos alagútjába vezette őket.

Az autóban utazó család tagjai a fennakadás után megpróbálták kitolni az autót az alagútból, de természetesen ez nem sikerült, sőt, egyikük könnyebb sérüléseket szenvedett, miután beverte a fejét a karosszériába. A mentősök kórházba szállították őt.

A portál egy olvasója szerint ugyanez az autós az alagútba hajtást megelőzően a buszsávban közlekedett, és bár többen is a tudtára adták, hogy ez nem szabályos, csak annyit mondott a sofőr, hogy “Nem vagyunk idevalósiak, így nem tudtuk…”.

(Predrag)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35