Bulvár

Pénzbírságot kapott Rod Stewart

Bűnösnek találták Rod Stewartot és fiát testi sértésben, miután egy vita folyamán megütötték egy floridai szálloda biztonsági őrét 2019-ben. A sztárnak csak pénzbüntetést kellett fizetnie, mert megbánta a tettét.

Az eset még 2019-ben Miamiban történt, amikor énekest és Sean nevű fiát nem engedték be egy zárt körű szilveszteri rendezvényre. Sean meglökte az őrt, Rod Stewart pedig a rendőrségi jelentés tanúsága szerint ököllel a mellkasára ütött.

Egyiküknek sem kellett megjelennie a bíróságon, pénzbüntetést kaptak mert beismerték tettüket és meg is bánták.

Senki sem sérült meg, és nem került esküdtszék elé az ügy. Rod Stewart úgy döntött, hogy beismerő vallomást tesz, hogy ne terhelje túlzottan az igazságszolgáltatást – nyilatkozott Guy Fronstin, a zenész ügyvédje.

(Balu)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35