Gardrób

Hiába bujkált az idegenlégiós 3 éve most nyakoncsípték

Ismét lecsapott a TEK. Most egy 52 éves férfit fogtak el, aki 2018-óta bujkált szemérem elleni erőszak miatt. Nos a férfi az elfogás után egyből a dutyiba került.

A rendőrség fejvadászai kutatták fel a volt francia idegenlégióst, aki nem vonult börtönbe, évekig Mátraszentimrén rejtőzködött, míg a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai december 8-án el nem fogták – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) a rendőrség honlapján.

Az 52 éves férfit 2018. május 24-én 6 év fegyházat kapott szemérem elleni erőszak elkövetése miatt. A francia idegenlégiót is megjárt L. Zsolt Jánost a Fővárosi Ítélőtábla azért ítélte el, mert 2012-ben egykori munkatársa sérelmére követte el a bűncseleményt. A férfi nem kezdte meg büntetése letöltését, megszökött.

A Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-Végrehajtási Csoportja 2019 augusztusában elfogatóparancsot adott ki ellene. A KR NNI fejvadászai beazonosították a szökésben lévő férfi tartózkodási helyét, ahol a TEK munkatársai elfogták, majd átadtak a Büntetésvégrehajtási Intézet munkatársainak.

( Predrag M.)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52