Bulvár

Testőrök és felhajtás nélkül él Budapesten Mel Gibson

Testőrök nélkül, gyalog járja be Budapestet a hollywoodi sztár. Mel Gibson pár hétig marad új filmjének a forgatása miatt Magyarországon. Szerencsére eddig a politikusok szelfijei is elmaradtak a sztárral.

Az Oscar- és Golden Globe-díjas színész főként a Bazilika környékén töltötte az estéit, de még csak néhány napja tartózkodik a fővárosban, ahova természetesen forgatni érkezett. A Blikk olvasója a Kollázsban futott össze vele szerda este, ahova vacsorázni tért be a sztár egy barátjával.

Nem sokkal utánunk érkeztek, majd pont a mi asztalunk mellé ültették le. Bár próbálta meghúzni magát, nagy feltűnést keltett pusztán a jelenlétével. Volt, aki próbált fotót kérni tőle, de illedelmesen visszautasította. Nem időztek ott sokáig, megvacsoráztak, majd gyalog távoztak, se autó, se testőrök nem várták kint – mesélte lapunknak egy olvasónk, aki karnyújtásnyi távolságra a filmcsillagtól költhette el vacsoráját.

( Predrag Martity )

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35