Gardrób

83 beteg halt bele egy nap alatt a deltába

Nem javul a járványhelyzet. Egy nap alatt újabb 6804 beteget találatkés elhunyt 83 beteg. Bár a héten voltolyam nap amikor teljesen fals számot közölt a koronavirus.gov.hu oldal, mert torlódtak az adatok.

Nincs jó hír a járvány hírek kapcsán. 6804 új fertőzöttet igazoltak csütörtökön, és elhunyt 83 beteg – írja a koronavirus.gov.hu. Az aktív fertőzöttek száma 56 260-ra nőtt. A kórházakban már 3629 koronavírusos beteget ápolnak és már 366 honfitársunk van lélegeztetőgépen. Ez az adat is napról napra romlik.

Mindeközben Magyarország észak-keleti régiója és a dél-keleti régiója a legfertőzöttebb terület lett Európában. Múlt héten Magyarország egész területe az Európai Betegségvédelmi és Járványügyi Központ (ECDC) legfrissebb jelentése alapján a második legrosszabb járványügyi besorolásba került, de egy friss térképen már hazánk délkeleti és északkeleti része a legsúlyosabb, vörös kategóriába került.

Azaz ezen részen nincsenek beoltva az emberek és a delta variáns itt kedve szerint dühönghet. A baj csak az, hogy ezen régióból rengeteget ingáznak dolgozni Budapestre is, főként építőipari segédmunkásokról beszélünk.

Az oltások elmaradása ezen településeken és régióban betudható annak is, hogy nagy az iskolázatlansági ráta és az itt élők nagy része ha tetszik ha nem a kissebség, ahol az oltás szó maga egyenlő a tagadással.

(TE)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35