Bulvár

Hiába volt beoltva Bon Jovi elkapta a koronavírust

Újabb legendás zenész kapta el a koronavírust. Bon Jovi így a Miamiba tervezett koncertjét is lemondta. Az eset azért is érdekes, mert a zenész be van oltva.

Koronavírusos Bon Jovi, aki emiatt lemondta a Miami Beachre tervezett koncertjét.

A család közleménye szerint az 59 éves zenész teljesen be van oltva és jól érzi magát. Egy helyi lap szerint Jovi már a Loews South Beach nevű koncerthelyszínen volt, amikor pozitív lett a tesztje. A közönséget megnyugtatták, hogy az énekes jól van, de fellépés helyett pihenni fog.

( Horváth)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52