Bulvár

Méregdrága Rolexeket adott kaszkadőrjeinek a hollywoodi sztár

Keanu Reeves igazi úriember. A hollywoodi sztár a John Wick 4. stábjának kaszkadőrcsapatát lepte meg egyedi feliratokkal ellátott méregdrága Rolex órákkal. Az öröm nagy volt, nem hétköznapi ajándékot kaptak az életüket kockáztató kaszkadőrök. Az órák darabja 4 millió forint volt.

Keanu Reeves Párizsban forgatott a John Wick című akciófilm negyedik részében. A múlt időre persze csak következtethetünk; ugyanis a közösségi médiában szárnyra kelt egy kép, hogy a színész hálaképp Rolex órákkal lepte meg négy fős kaszkadőrcsapatát.

Reeves a négy kaszkadőrnek (Bruce Lee Concepcion, Jeremy Marinas, Dave Camarillo és Li Qiang) szombat este a párizsi Le Bistro Paul Bertben adta át az órákat. Bár az óra önmagában is egy hatalmas ajándék, a színész most is bizonyította, hogy nem véletlenül az egyik legkedveltebb figurája Hollywoodnak, ugyanis egyéni üzenettel látta el a milliós kiegészítőket. Annyi biztos, hogy a négy kaszkadőr sosem nem fogja elfelejteni a közös munkát.

Az egyik kaszkadőr meg is osztott pár fotót a különleges meglepetésről Instagram történetében, amit a szemfüles Reeves-rajongók konzerváltak az utókor számára.

A John Wick: 4. felvonásban Keane Reeves mellett olyan színészek térnek vissza, mint Laurence Fishburne, Lance Reddick és Ian McShane, a rendező pedig továbbra is Chad Stahelski.

(Csákány)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52