Bulvár

Harmadik nejét fogyasztotta el a hollywoodi csillag

A hollywoodi sztár ismét válik. A TMZ értesülései szerint Sean Penn és 32 évvel fiatalabb felesége pénteken adta be a válókeresetet.

A 61 Penn már a harmadik nején van túl, nem megy ez neki.

Úgy tűnik a siker, csillogás és pénz nem egyenlő a boldogsággal. Így lehet ezzel Sean Penn is, aki immáron harmadik feleségét fogyasztotta el. Leila 5 évet bírt ki a hollywoodi sztár mellet.

Sean és az ausztrál Leila George még 2016-ban jöttek össze, és alig több mint egy éve, a pandémia alatt egy meghitt, családi esküvő keretein belül keltek egybe. A lap nem közölt információt a válás okáról, így egyelőre nem tudni, miért döntöttek így.

Leila egyébként Vincent D’Onofrio lánya, és szintén színészként keresi a kenyerét.

(Csákány)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35