Belföld

25 rendőrautóval mentek Turekért

Több mint 25 autónyi rendőr és TEK -es fogta el hosszas szervezés készülődés után H.Sándort egy pasaréti bárban. Az Esti Újság úgy tudja, hogy az éjszakai körökben régen jól ismert vállalkozót, a szlovák hatóságok kérésére fogták el a TEK irányításával. 1999-ben H.Sándort a szlovák hatóságok a dunaszerdahelyi Pápai maffia kivégzése miatt próbálták felelősségre vonni de sosem ítélték el. Azt egyelőre most nem tudni mi miatt kérték a magyar vállalkozó elfogását.

Látványos akcióban majd 25 rendőrnyi egyenruhás és TEK-es csapott le egy pasaréti bárra, ahol H.Sándort az éjszakai életben korábban jól ismert vállalkozót elfogták. H.Sándort az Esti Újság úgy tudja a szlovák hatóságok kérése alapján fogták el, ami nem meglepő. Az 1999-ben történt dunaszerdahelyi maffia leszámolás kapcsán épp H.Sándort tartották a szomszédok az elkövetőnek. H.Sándor alias Turek anno fel is adta magát, ült is vagy 5 évet előzetesben a Pápai maffia tagjainak kivégzése miatt de elítélni nem tudták, azaz ártatlanul ült a dutyiban. Természetesen ezen súlyos malőr óta fáj a foga Turekre a szlovák és a magyar hatóságoknak. Azonban H.Sándor kivonult az éjszakai körökből, megpróbált tisztességes életet élni és vállalkozó lett, még az éjszakát is kerülte. Az Esti Újság legalábbis így tudja.

Egyébként H.Sándornak köszönhetően szólalt meg először Kaiser Ede a Kékfény című műsor főszerkesztőjének 2005-ben, s akiről többek között ezen riport révén is kiderült a nézők millióinak, hogy a móri mészárlást nem ő követte el és ártatlanul ítélték el. A rekord nézettségű riport miatt a Kékfény főszerkesztőjét el lehetetlenítette a Gyurcsány kormány által felhígított politikai MTV-s vezetés és az akkori rendőri belügyi vezetés. Azonban ennek ellenére kiderült Kaiser valóban ártatlan.

Nos Turek régóta szálka a szlovák rendőrök szemében. Persze pár magyar rendőri vezető sem kedvelte a Kékfényes móri kap ítéletet leleplező riport miatt. Így most nem fura, hogy elfogták és sem meglepő , hogy megint a szlovákok kérésére verték bilincsbe H.Sándort.

Bár tény, hogy Szlovákiában hullanak a politikusok , a rendőri és belügyi vezetők a korrupciós és a különféle gyilkossági ügyek miatt de ezekhez aligha lehet köze Tureknek. Épp ezért valami régi bűnüggyel próbálják meg most megfogni de adódik a kérdés, hogy egy velejéig romlott szlovák belügyi gépezetben vajon most ki hazudik és menti az életet úgy, hogy nagy neveket dob különféle bűnügyekben ? Nekünk az ilyen ügyek mindig bűzlenek és sokszor ki is derül nekünk van igazunk és csak a szabadság reményében mondanak sokan olyat a rendőröknek, ami épp nekik tetszik.

A szlovákiai botrányok leplezése érdekében most jól jön Turek elfogása, kellett megint a magyar vállalkozó, hogy ezen belpolitikai botrányokat csillapítsák egy magyar üggyel és lehessen most egy magyar botrányon vagy épp bűnügyen csámcsogni.

Mi nem lepődnénk meg azon, ha megint linkre fog dutyiban ülni H.Sándor, ahogy azt tette Ani a Dunaszerdahelyi mészárlás ügyében.

(Csákány Tibor)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35