Bulvár

Hollywoodban Daniel Craig is csillagot kapott

A szakma egyik legnagyobb megtiszteltetése érte a James Bond-filmek sztárját. A Hollywoodi Hírességek sétányán Daniel Craig is szerepel már, aminek a színész rettentően örül.

Mint arról korábban a Velvet is beszámolt, csillagot kap a Hollywoodi Hírességek Sétányán Daniel Craig, aki több mint tizenöt évnyi elköteleződés után a No Time to Die (Nincs idő meghalni) című filmben alakítja utoljára Bond karakterét.

A díjátadóra október 6-án szerdán, a legendásnak ígérkező film premierje előtt került sor Los Angelesben. Az ünnepségen többek között felszólalt Rami Malek, aki szintén feltűnik majd a legújabb filmben, de jelen volt még Michael G. Wilson, Barbara Broccoli producer, Mitch O’Farrell tanácsos és Nicole Mihalka, a Hollywoodi Kereskedelmi Kamara elnöke is.

Craig a csillagát pontosan Roger Moore, a korábbi James Bond-filmek sztárjának csillagja mellé kapta.

(cst)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35