Gazdaság

Katonásdit játszott a kormány Hajmáskéren

Orbán Viktor és a kormány több tagja is részt vett a Breakthrough 2021 elnevezésű, nagyszabású gyakorlat csütörtöki napján Hajmáskéren a haderőfejlesztésről tartott kihelyezett kormányülést követően.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közzétett fotók tanúsága szerint a kormányfő szólt is néhány szót a résztvevő több száz katonához.

A kormánytagokról készült egy csoportkép is, ez alapján elég jó lehetett a hangulat. Ami érthető katonásdit játszhattak.

A mosolygós felvételen balról jobbra Benkő Tibor honvédelmi miniszter, Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere, Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, Orbán Viktorkormányfő, Mager Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter, Varga Judit igazságügyi miniszter, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter és Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára látható.

Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka korábban arról beszélt, a Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program jól halad, míg a katonák mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető legprofibb módon tudják használni az újonnan rendszeresített eszközöket.

A tüzérek, a harckocsizók, a lövészek, a helikopter és a Gripen pilóták egységként, egy közös cél érdekében dolgoznak. Az együttműködést gyakorolják, mindezt már éleslövészettel egybekötve – fogalmazott.

( Nagy A.)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35