Bulvár

Befehéredett az Alpok itt a tél

Leesett az első hó. A télisportok szerelmesei lassan csomagolhatnak és csúszhatnak. Persze óvatosan a járvány miatt.

Kifehérítette az Alpok lejtőit a szezon első nagyobb havazása. MIndez pedig jó hír a téli sportot szeretőknek hisz lehet síelni, szánkózni és hógolyózni is. MOndjuk ránk is férne már egy normális hócsata a koronavírus okozta bezártság után.

Az Alpok legnagyobb részén 2100 és 2300 méter között húzódik a hóhatár. Az alacsonyabb tájakon néhány centiméter, magasabban viszont néhol már több mint félméteres hótakaró hozta meg az igenis nagyon jó és szép téli hangulatot.

Tirolban emiatt a vártnál hamarabb kinyitottak a sípályák. A Síelők.hu információi szerint Stelvio után már Val Senales és Pitztal pályáit is lehet használni. A Meteo-Alpes Facebook-oldalára özönlöttek a képek a kifehéredett francia lejtőkről is.

Nos akkor ennek tekintetében lassan csatolhatunk is.

(cs)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35