Autó-motor

Béna módon buktak le a román embercsempészek

Balesetben bukott le a balek román embercsempész banda. A különös eset szigetszentmiklósi lehajtó után történt és emiatt az M0-ás reggel el is esett az autósok elött.

Összeütközött három jármű az M0-s autóút 18-as kilométerénél, amelyből kettőt két román állampolgár vezetett, akik határsértőket szállítottak – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon. A román embercsempész banda így mondhatni igen béna módon bukott le. Feltehetőleg ők sem gondoltak ilyen malőrre.

A reggel 7 óra körül történt baleset helyszínén tizenegy, magát iraki és szír állampolgárnak valló férfit fogtak el; a sofőrrel együtt előállítják őket. A határsértőket – meghallgatásukat követően – visszakísérik a határzárhoz, a két román sofőr ellen pedig embercsempészés gyanúja miatt büntetőeljárás indul.

Az Útinform azt közölte, hogy a baleset az M0-s déli szektorában, az M1-es felé vezető oldalon, a szigetszentmiklósi csomópont után történt. A baleset mögött óriási torlódás alakult ki: csak egy sáv volt járható, a sor vége az 5-ös úti csomópontig ért. A menetidő legalább egy órával megnőtt ezen a szakaszon. Az ellenkező oldalon a nézelődők miatt miatt lassult le jelentősen a kocsisor.

(TE)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35