Gyerekvilág

Fehér csodaszarvast kaptak le a Pilisben

Varázslatos fotókat készített Keller Tamás egy fehér dámszarvasról. Olyan mint egy csodaszarvas a hófehér agancsos, négylábú. Mesés az egész és ismét bebizonyosodott, hogy a természet ereje nem semmi.

Nemrég egy fehér dámszarvast sikerült lencsevégre kapni a Pilisben. A fotót egy hobbifotós, Keller Dávid lőtte, aki rendszeresen készít képeket a környékbeli élővilágról.

A dámszarvas a nyitott, parkos területeket, a melegebb vidékeket és a lombos erdőket kedveli a leginkább. Elsősorban Somogy, Baranya, Tolna, Pest, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Békés megye erdeiben él.

(cst)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35