Külföld

Cuomo lemondott és nem tagadta a szexuális zaklatás vádjait

Benyújtotta lemondását New York állam szexuális zaklatással vádolt kormányzója, Andrew Cuomo. Cuomo ellen az előző héten tettek büntetőfeljelentést, ugyanis a gyanú szerint a kormányzó 11 nőt zaklathatott.

A minap Cuomo titkárnője is lemondott, valamint őt magát is sok politikus – köztük Joe Biden is – lemondásra szólította fel.

A körülmények fényében úgy érzem, hogy a legjobb dolog amit most tehetek az, ha félreállok és hagyom, hogy a kormányzat csinálja a dolgát – mondta Cumo az NBC News szerint.

A kormányzó mindeközben félig-meddig elismerte az ellene felhozott vádakat, bár azt tagadta, hogy szándékosan tette volna mindazt, amit tett.

Édesapátok hibákat követett el. Ezekért bocsánatot kért és tanult belőlük, erről szól az élet – üzenete három lányának a lemondásában.

Cuomo helyébe a demokrata Kathy Hochul lép majd, ő fogja kitölteni a ciklust a következő választásokig.

(Nagy A.)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52