Gardrób

Apu a medvék már Egerben vannak

Medve pára van. Július végén két medvét is láttak Egerben a lakott területek közvetlen szomszédságában. Most egy újabb egri medveészlelésről számoltak be egy Facebook-bejegyzésben, amelyet az Eger Hírek vett észre.

A poszt szerint az anyamedve és bocsa a Donát út környékén tűntek fel, kidöntöttek két kerítésoszlopot és pár szőlőkarót. Egy 76 éves tulajdonos úgy riasztotta el az állatokat, hogy egy karóval vert egy lemezasztalt, így sértetlenül megúszta a találkozást a medvével – olvasható a bejegyzésben.

A posztoló felhívja a kutyások figyelmét is, hogy ne arrafelé sétáltassák kedvenceiket, a környéken lakók pedig még véletlenül se kössék meg a kutyájukat.

Mindezt egyelőre a helyi vadásztársaság és a nemzeti park sem erősítette meg, hogy Eger környékén medvéket észleltek volna. Természetesen ettől még lehet, hogy tényleg medve család járkálja Eger környékét.

( Tál)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35