Gyerekvilág

Fonott rácsvédő a babaágyba

Amikor izgatottan készülünk arra, hogy a várva várt új családtag, a kisbabánk megérkezzen hozzánk, elszántan bújjuk az internetet, hogy mindent beszerezhessünk, mire a kicsi világra jön. A babatermékek végtelen számban állnak rendelkezésünkre, s nem mindig könnyű eldöntenünk, hogy mi mindenre van szükségünk.

A kiságy kiegészítői

A babaszoba berendezési tárgyai között elsőként kiságyat és a kiságyba való termékeket szoktuk megtalálni, de az ágyakba vásárolható termékek gyakran tűnnek rossz minőségűnek vagy használhatatlannak. Az egyik ilyen lehet a rácsvédő is, amelyről ráadásul sokszor olvashatjuk, hogy bár fő funkciója a védelem lenne, mégis könnyen okozhat balesetet.

A rácsokra köthető vékony rácsvédőnek szánt anyagok ugyanis könnyen elcsúszkálhatnak, s ez okozhat galibát. Rácsvédőre viszont szükség van, főleg, hogy az álmában elforgó, s mindenféle bámulatos mutatványokra képes kicsiket ne ébressze fel a kemény fába való ütközés, s a kicsi lábak és kezek se akadhassanak bele a rácsokba.

A biztonságos és nyugodt alvás babakorban sarkalatos tényező, hiszen meghatározza a kicsi nyugodt pihenését, és ezáltal komoly hatással van nemcsak a baba, hanem az anya és az egész család mindennapjaira is.

Megoldás: a fonott rácsvédő

A fenti problémákra kínál megoldást a fonott rácsvédő, ami egyszerre biztonságos és esztétikus. Mivel megfelelően vastag anyagból készül, s emellett természetesen ez is rögzíthető megkötők segítségével, ezért nem fog elcsúszkálni, s biztonságosan a helyén marad. Ráadásul rengeteg színben választhatod, a semleges és pasztellszínektől kezdve egészen az intenzív színekig, így biztosan illeni fog a babaszobába és az ágyneműhöz is. Lehetőséged van arra is, hogy egy, két vagy akár három színből álljon, ezért az átgondolt és stílusos, két fő színt magában foglaló szobáknak is nagyszerű kiegészítője lehet.

Ráadásul nemcsak hasznos és szép, hanem egy igazán különleges darab, amit még a nagyobb ágyba, például akár egy házikóágyba is beletehetsz, így nagyobb korban is gyermeked társa maradhat. Tudod, hogy a kicsik – ahogy egyébként sok felnőtt is – gyakran ragaszkodnak a tárgyakhoz, s ez is egy olyan tárgy lehet, ami segíti őket akkor is, amikor kiságyról új, nagyobb ágyba kell szokniuk, amikor az előbbit már kinőtték. Mivel többféle méretben rendelhető, ezért ha a méretek nem egyeznek, pótolhatjátok egy új darabbal.

Hogyan passzol a különböző ágyakba?

A fonott rácsvédő különböző méretekben választható. Ha úgy szeretnéd, vásárolhatsz olyat, ami az egész kiságyban körülér: a kiságyak méretéhez igazodva három különböző hosszúságban is kaphatóak. Emellett külön fejvédőnek való méretben és ifjúsági vagy akár felnőtt méretű ágyakhoz is külön falvédőnek való hosszban is elérhető.

Hogy válik igazán egyedivé?

A fonott rácsvédő kézzel készített termék, amelynek a színét egyedileg te választhatod. Ezek a rácsvédők kiváló minőségben, 100% pamut baby plüss anyagból készült kézműves termékek, amelyet teljes mértékben a te kívánságod szerint alkotnak meg, hogy szemed fénye a legfinomabb, legpuhább és legbiztonságosabb környezetben hajthassa álomra fejét.

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35