Életmód

Családi dráma Százhalombattán

Újabb családi drámát okozott a koronavírus. Most derült ki, hogy egy négyfős százhalombattai család minden tagja belehalt a koronavírus-fertőzésbe.

Hihetetlen családi drámát okozott megint a koronavírus. Százhalombattán az Óvárosban élő Varga család összes tagját kórházban kezelték a koronavírus-fertőzés miatt, de az orvosok nem tudták megmenteni az életüket. A drámai esetet a település vezetője jelentette be.

Először az édesanya halt meg, majd a gyermekek. Bíztunk abban, hogy az édesapa felgyógyul, de sajnos őt is elveszítettük” – számolt be a történektől Vezér Mihály polgármester.

A városvezető szerint a családot a helyiek közül sokan ismerték, tisztelték és szerették.

Szerény, szorgalmas, segítőkész emberek voltak. Így maradnak meg az emlékezetünkben – írta a polgármester.

A városvezető arra is felhívta a figyelmet, hogy mára ugyan szinte minden családnak van olyan ismerőse, aki elhunyt a vírusban, az viszont nagyon ritka és tragikus, hogy egy egész család esik a betegség áldozatául.

Vezér Mihály az önkormányzat, a városlakók és önmaga nevében is részvétét fejezte ki a gyászolóknak.

Amit közösen tehetünk, hogy legyőzhessük a járványt, az a megelőzés, a szabályok betartása és a védőoltás felvétele – emlékeztetett posztjában.

(Tál D.)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35