Kultúra

CorelDRAW Graphics Suite 2021 – lássuk a legfontosabb tudnivalókat!

Manapság, amikor számítógépes programok hadával tudunk már igényes grafikai munkákat készíteni, még mindig igény van a komolyabb tudással rendelkező programokra.

A CorelDRAW Graphics Suite mindig a minőségibb csomagok között volt, így van a 2021-es frissített kiadással is.

A Szoftver.hu szakmai bemutatóját alapul véve készült el cikkünk, melyben sorra vesszük a program újdonságait, fejlődését, előnyeit. A CorelDRAW 2021-es verziója még újdonságnak számít, így érdemes kipróbálni.

Mi a CorelDRAW?

A CorelDRAW-t grafikusoknak már nem kell bemutatni, a hobbi művészek számára érdekes lehet, hiszen a csomag több programot foglal magában. Így ha fényképeket szerkesztenénk, retusálnánk, vagy vektorgrafikus munkákat készítenénk, arra is van megoldás csomagon belül.

Kezdők számára azért lehet kimondottan előnyös, mert a konkurencia termékeihez képest olcsóbb, mind az előfizetést, mind a megvásárlást illetően, így még ha meg is gondolják magukat, nem költöttek feleslegesen nagyobb összeget.

Miben más?

Egy-egy programnál már a kisebb finomítások is felhasználóbarátabbá teszik a munkát, néha viszont sikerül a gyártóknak egészen új dolgokkal előrukkolniuk. Nézzük, mitől jobb a CorelDRAW Graphics Suite 2021.

Az új csomagnál nagy hangsúlyt fektettek az olyan innovációkra, mint például a felhőalapú integráció még jobb kihasználása. Munkáink gyakorlatilag bárhol elérhetőek, ha munkatársakkal vagy ügyfelekkel osztanánk meg, az is sokkal könnyebb lett az új rendszernek hála.

A rendszer összeállításának köszönhetően sokkal könnyebb a munka, sokkal hatékonyabb a folyamat. A programok össze vannak kapcsolva, ezzel is időt takarítunk meg, a felhőalapú rendszernek köszönhetően pedig az ügyfél véleményezése is sokkal egyszerűbb, nem szükséges több formátumban letölteni az anyagot, e-mailben elküldeni, működhet minden a felhőben. Ezáltal több időnk marad dolgozni.

A számtalan oktatóvideónak és segédanyagnak hála, a program sokkal könnyebben használható. A programba beépítve találunk számtalan oktatóvideót, illetve különböző sablonokat gyakorláshoz. Emellett pedig a testreszabhatósága miatt sokkal felhasználóbarátabb élményt nyújt.

A tervezőfelület rugalmassága lehetővé teszi, hogy egy oldalon kezeljük a vektorgrafikus illusztrációkat és oldalelrendezéseket. Munkáink sokkal könnyebben kezelhetőek, akár a tervezésről legyen szó, akár a kész munkák publikálásáról.

Ma, amikor már bárkiből lehet hobbi grafikus, számtalan programmal találkozunk, nagy előny, ha olyan programmal tudunk dolgozni, amely profi, de mégis elérhető a kezdők számára is. Ezt pedig felhasználóbarát felületével, könnyű használhatóságával és árával éri el.

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35