Gardrób

Lövöldözés volt Kispesten a rendőrök hamar rendet tettek

Riadalmat keltő lövöldözés volt Kispesten. Szerencsére csak gázpisztollyal lövöldöztek egymásra a dühös felek a kispesti Kossuth téren. A rendőrök hamar rendet is vágtak.

A police.hu azt írja, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság járőre 2021. április 14-én 13 óra 20 perc körül Budapest XIX. kerületében két lövést hallott a Kossuth tér irányából. A járőr az autójával a térre hajtott, ahol két férfi dulakodott, az egyik kezében pedig pisztoly volt.

A rendőr a szolgálati fegyverét elővette, és a férfit felszólította, hogy a nála lévő pisztolyt tegye le. A verekedő felek egyből észbe kaptak és a fegyveres férfi rögtön eleget is tett a rendőr utasításának, láthatta ez itt nem vicc.

A helyszínen kiderült, hogy a pisztoly egy gáz- és riasztófegyver volt. A balhéban senki nem sérült meg.

A fegyverrel hadonászó és lövöldöző férfit bilincsbe verték és bevitték a BRFK XIX. Kerületi Rendőrkapitányságra kihallgatásra, a gázpisztolyt lefoglalták.

(TE)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52