Gardrób

Korona ráncigálás és botrány a Mrs.Sri Lanka döntőjében

Botrány a Mrs Sri Lanka döntőjében. A tavalyi győztes ugyanis a mostani szépségnek a fejéről szó szerint letépte a koronát. A tavalyi Mrs.Sri Lanka győztesét Caroline Julie-t, így őrizetbe vették.

A Mrs. World-öt – amely nem összekeverendő Miss World szépségversennyel – 1984 óta rendezik meg és kizárólag házas nők vehetnek részt rajta. A tavalyi versenyt a 28 éves Caroline Julie nyerte, akit tegnap letartóztattak a Srí Lanka-i hatóságok és őrizetbe is vették, mert botrányosan viselkedett.

A korábbi győztes az idei Mrs. Srí Lanka verseny eredményhirdetőjén balhézott össze a győztessel, a 31 éves Pushpika De Silvával. Az eredmény kihirdetése után Caroline Julie ugyanis felszaladt a pódiumra és közölte, hogy a győztes nem is indulhatott volna el a versenyen, mert valójában már elvált a férjétől. Ezt követően pedig levette a fejéről a koronát és odaadta azt a második helyezettnek.

A koronájától megfosztott győztes könnyek közt hagyta el a színpadot. Pushpika De Silva később a Facebookon azt írta, hogy súlyos fejsérülést szenvedett a történtek miatt. Egyben a koronáját veszett győztes beismerte, hogy már valójában nem él együtt a férjével de nem váltak el.

A hatóságok tájékoztatása szerint a rendbontót és a neki segítő másik modellt is őrizetbe vették. Mindkettejük ellen könnyű testi sértés a vád, továbbá az, hogy hamisan állították a győztesről azt, hogy csalni akart.

A szépségverseny szervezői utólag kijelentették, hogy De Silva szabályosan nyerte meg a versenyt és utólag visszaadták neki a koronát.

Caroline Julie-től pedig mind ők, mind De Silva bocsánatkérést várnak azért, amit tett – utóbbi azt is felajánlotta, hogy ez esetben ejti az ellene felhozott vádakat.

(ajtai)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35