Életmód

Kilenc gyermek maradt félárván a koronavírus miatt csak Pécsen

Családi drámákat okoz a koronavírus. Pár nap különbséggel két pécsi családot ért tragédia és 9 gyermek maradt félárván. Az érintett családok gyermek egy iskolába jártak.

Az egyik családban egy hatgyermekes, 51 éves édesanya hunyt el, a másikban pedig az 51 éves apa, akinek egy 15 éves lánya és az iskola hatodik osztályába járó ikergyerekei voltak.

„Nem jutunk szóhoz, segítenünk kell az árván maradt gyerekeknek” – mondta Molnárné Szoldatics Katalin, a Pécsi Köztársaság Téri Általános Iskola intézményvezetője a Pécs Aktuál megkeresésére.

A hatgyerekes családról azt írják, hogy az anya egyedül nevelte a hat gyerekét, és már eddig is nehéz anyagi helyzetben voltak. A lap azt írja,a gyerekek ahhoz kérnek segítséget, hogy elköltözhessenek egy bérlakásba onnan, ahol az anyjukkal éltek rossz körülmények között.

Az igazgatónő azt mondta, hogy a háromgyerekes családban ugyan van állása az anyának, de ők is nehéz helyzetbe kerültek a váratan haláleset miatt.

(ajtai)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52