Kultúra

Lázár dicsérte a keleti vakcinákat kár, hogy elfelejtette az amerikai Pfizert sokkal több magyar kapta meg

Érdekes nyilatkozatot tett Lázár János. A honatya szerint a keleti vakcinák 600 ezer magyart mentettek meg, a nyugati vakcinák hiánya miatt 20 ezer magyar vesztette életét. Lehet az általunk nagyra tartott politikus nem olvasta, vagy nem mondták neki, hogy a Pfizer 1,5 millió vakcinát szállított le. Azaz így Amerika megmentett minimum 750 ezer magyart többet minta a keleti vakcinák !

Életveszélyes döntést hoztak azok a politikusok, akik Brüsszelre bízták magukat – kezdte a Rádió 7-nek adott interjúját Lázár János, aki a vakcinabeszerzésről mondta el véleményét. Ezt követően arról beszélt, hogy nekünk Magyarországon és Hódmezővásárhelyen, fideszeseknek az emberi élet az első.

A volt kancelláriaminiszter úgy látja, hogy európai választópolgároknak halnak meg az Európai Bizottság döntése miatt, majd Nagy-Britanniát hozza fel példának, ahol 50 százalék fölötti az átoltottság.

Ha Nagy-Britannia az EU tagja maradt volna, akkor sokkal több brit állampolgár halt volna meg – mondta Lázár, aki Brüsszelt kifejezetten hibáztatja „az európai életekért, a magyar életekért és a választók veszélybe sodrásáért.”

Lázár szerint nem a keleti vakcinák léte, hanem a nyugati vakcinák hiánya az igazi probléma, és kijelentette, hogy: a keleti vakcinák eddig 600 ezer magyarnak mentették meg az életét, a nyugati vakcinák hiánya miatt pedig 20 ezer magyar vesztette életét.

Sajnos Lázár János vagy elfelejtette, vagy csupán nem szóltak neki, hogy már minimum 9 ezer magyar halottja volt a járványnak amikor még vakcina sem volt sehol a világon. Ráadásul csak a Pfizer eddig 1,5 millió oltóanyagot szállított le Magyarországra, azaz több mint 750 ezer magyart mentett meg csak Amerika ! Azaz többet mint az orosz vagy épp a kínai vakcina együtt. Azaz a magyar emberek többségének az életét Amerika mentette meg . Ezek a a számok csúnya dolgok. Persze értjük védenie kell Lázár Jánosnak a kormány és a Fidesz mundérját, de tőle megszoktuk, hogy pontos, korrekt, hiteles nyilatkozatokat ad.

(Csákány Tibor)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35