Gardrób

Vádlott lett a szomszédja kutyáját lenyilazó férfi

Állatkínzással vádolták meg a Vas megyei férfit, aki tavaly szomszédja kutyáját egy számszeríjjal lőtt le.

Állatkínzás miatt emelt vádat a Körmendi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki tavaly novemberben számszeríjjal lelőtte a szomszédja kutyáját – közölte a Vas Megyei Főügyészség.

A brutális támadás egy Rába parti településen történt. A vád szerint az egyébként megkötve tartott kutya elszabadult és a kerítéssel nem határolt szomszédos ingatlanra szökött.

A baromfiudvar felé tartott, amikor a férfi egy vadászheggyel ellátott nyílvesszőt rakott a számszeríjba és lelőtte azzal az ebet. Ezután kihúzta a nyílvesszőt az állatból, majd a tetemét egy zsákba rakta, és átdobta a szomszédjához.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Körmendi Járásbíróság fog dönteni.

(turi)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35