Életmód

Ígérték de a regisztráltak sem kapják meg a vakcinát húsvétig nem értjük miért játszanak emberi életekkel

Sajnos hiába ígérte a kormány, és a Fő Tisztiorvos is, hogy mindenki be lesz oltva húsvétig, aki regisztrált ez nem fog megtörténni. Pedig vakcina van és folyamatosan jön, így nem értjük miért lettünk az út szélén hagyva. Fájó ez, hogy az emberéleteket követelő járványban magunkra lettünk hagyva. Becsaptak de nem értjük miért, hisz vakcina van bőven.

Ha a kínai vakcinával is elkezdünk oltani, akkor minden olyan embert, aki eddig regisztrált oltásra, azt húsvétig be is tudunk oltani, ez 2,4 millió embert jelentene– közölte szinte napra pontosan egy hónappal ezelőtt, február 12-én Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádióban.

Gulyás Gergely csütörtöki bejelentésével pedig ez szertefoszlott vágy marad csak. Gyakorlatilag eldőlt, hogy ez nem fog megvalósulni. A Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón arról beszélt, az idősek beoltására húsvétig sor kerülhet, attól függően, hogy mennyien regisztrálnak még. A 60 vagy 65 év feletti korosztályt húsvétig be tudjuk oltani. Több százezer idős van, aki nem regisztrált, de a kétharmaduk regisztrált. Akik még nem tették, azokat is kérjük, hogy oltassák be magukat, a regisztrációt hajtsák végre.

A kormány egyébként még február végén is azt remélte és kommunikálta, hogy húsvétra minden regisztrált megkapja a vakcinát. Müller Cecília országos tiszti főorvos az operatív törzs február 25-i tájékoztatóján beszélt arról, hogy húsvétra mindazokat be tudjuk oltani, akik már regisztráltak. Nos ez sem lett így.

Pedig vakcina van bőven, Magyarországon a legtöbb áll rendelkezésre belőle az EU-ban, csütörtökön is érkezett 450 ezer kínai oltóanyag, csak éppen azok felhasználásban a mezőny második felében vagyunk.

Így nem értjük mire vár a kormány és a járványért felelős tanácsadók sokasága? Még több ember halljon meg ? Vagy mi a cél ? Nem értjük azt sem, hogy akkor a celebek és politikusok miért kaptak oltást és a többi regisztrált nem ? Ők mitől különbek ? Mitől van több joguk az életben maradáshoz ? Akkor a politikusok is legyenek felelősek mutassanak példát és álljanak a sor végére ne az elejére !!!

(cst)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35