Bulvár

Elítélték a parlament elnökének barátnőjét aki piásan vezetett

Piásan vezetett és lebukott az egykori szlovák szépségkirálynő, aki azt mondta a rendőröknek, éppen koronavírus-tesztre siet. Természetesen ez politikai vihart kavart, hisz Fabušova a szlovák parlament elnökének a barátnője.

A szlovák parlament elnökének celeb barátnője újabb botrányba keveredett. Ittasan vezette luxus Mercijét, amikor a rendőrök megállították.

Fabušovát hat hónapos feltételes szabadságvesztésre ítélte a pozsonyi III-as számú járásbíróság ittas vezetés miatt és másfél évre bevonták a jogsiját is. Az sem segített a bomba nőn, hogy Boris Kollár szlovák parlamenti elnök barátnője.

A dögös szépséget múlt hét vasárnap Csöllénél állították meg Mercedesével a rendőrök, megszondáztatták és 1,33 ezrelék alkohol volt a vérében, azaz erősen ittas volt.

Miroslava Fabušova ügyében gyorsított eljárásban döntött a bíróság. A döntés jogerős.

(turi)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35