Autó-motor

Az ittasan balesetező hévízi alpolgármester lehet lemond és távozik a bokszolóktól

Ittasan okozott sajnos sérüléssel járó közlekedési balesetet Hévíz Fideszes alpolgármestere, aki a Magyar Ökölvívó Szövetség elnökségi tagja is. Kepli úgy tudjuk nem mond le egyelőre mint alpolgármester, de sajnos amit tett nem jó példamutatás a fiatal sportolók felé így lehet a boksz szövetségtől távozik.

Ittasan okozott balesetet Hévíz fideszes alpolgármestere. Az ütközésben a vétlen autós sérült meg sajnos. Azt nem tudni az alpolgármester megsérült-e.

Kepli József János hivatali autójával hajtott Keszthely és Várvölgy között, amikor frontálisan ütközött a szemből érkező autóval.

Hévíz polgármestere azt mondta, helyteleníti az ittas vezetést és reméli, hogy ha bebizonyosodik az alpolgármester felelőssége, akkor megtéríti a kárt, amit okozott.

Azonban Kepli ittas balesete kínos, mert a Magyar Ökölvívó Szövetség elnökségének a tagja is. Jó sportember, szereti a gyerekeket, segíti a nehézsorsúakat, de ez rossz példamutatás nekik. De a hévízieknek is. Kepli úgy tudni gondolkodik a lemondásán de nem tudni az alpolgármesteri vagy a sport elnökségi tagságán.

Kepli a fiatal sportolókért, bokszolókért sokat tett eddig így kár lenne, ha eltűnne , hisz nem biztos, hogy lesz helyette másik ilyen lelkes, tettre kész és az elesett gyerekeket segítő személy. Kár, hogy pár pohár italért most mindent kockára tett.

(cst)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52