Bulvár

Drogterjesztéssel vádolják a hazánkban is ismert olasz focistát

Nagy bajban a szebb naponta látott olasz profi focista, aki Magyarországon is játszott. Luigi Sartort ugyanis drogterjesztéssel és termesztéssel vádolják. A sportoló mázlija, hogy házőrizetbe került.

Rendőrségi akció során letartóztatták Luigi Sartort, a Juventus, a Parma és az Inter egykori futballistáját, a Sopronban is megfordult kétszeres olasz válogatott labdarúgót, aki ellen kábítószer-terjesztés és –értékesítés a vád.

A 45 éves Sartor 1996-ban U21-es Európa-bajnokság lett, pályafutása során háromszor is UEFA-kupát nyert: 1993-ban a Juventusszal, 1997-ben az Interrel, 1999-ben a Parmával. 2005-2006-ban hét mérkőzés erejéig Sopronban is szerepelt.

2011. december 19-én az olasz fogadási botrányban való részvételéért letartóztatták. Miután a cremonai ügyészségen bevallotta, hogy egy ázsiai maffiacsoport megbízásából azon dolgozott, hogy egy teljes klubot megszerezzen, és utána manipulált meccsekkel hasznot húzzon, 2012. június 18-án öt évre eltiltották a sportágtól.

Az egykori futballistát most azért vették őrizetbe, mert egy barátjával marihuánát termesztettek a Parma közelében fekvő Lesignano Palmia egyik lakatlan házában. A rendőrség a magas villanyszámlák miatt fogott gyanút, kamerákat szereltek fel a közelben, úgy figyelték a történéseket.

Miután elegendő bizonyítékot gyűjtöttek, elfogták a tetteseket és a helyszínen 106 tő marihuánát találtak.

Sartor megtagadta a vallomástételt, és a tárgyalásig házi őrizetbe került.

(ajtai)

You may also like

Read More


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/nullasujs...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/nullasujsag/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52